Amerikaanse Oreo’s Smaaktest

26 februari 2018 Smaaktesten 2

De laatste smaaktest is alweer een hele tijd geleden! Vorige week ben ik naar Amerika (California) geweest en nam ik verschillende Oreo’s mee. Oreo’s die wij in de gewone supermarkt in Nederland niet hebben: Cinnamon Bun, Chocolate Hazelnut (Nutella) en Red Velvet. In Amerika kun je tientallen verschillende Oreo smaken vinden. Stuk voor stuk in een enorm grote verpakking. Welke is het lekkerst? En zit er een Oreo smaak tussen die we niet weer zouden kopen? Check het in de smaaktest van vandaag.

Genoemde producten*:

Oreo Cinnamon Bun – Walmart $ 2,98 – Onder andere te koop bij Candyonline

Oreo Chocolate Hazelnut – Walmart $ 2,98 – Onder andere te koop bij Candyonline

Oreo Red Velvet – Walmart $ 2,98 – Onder andere te koop bij Candyonline

De Oreo dipping tool waar ik het over had heet The Dipr

*links zijn niet gesponsord

 

2 Reacties

 1. Deb schreef:

  Ze zien er heerlijk uit! Jammer dat je hier in NL niet zoveel OREO smaken hebt. Vooral Cinnamon Bun lijkt me heerlijk. Helaas heb ik jullie filmpje niet af gekeken want het geluid staat zo zacht dat ik jullie nauwelijk kan horen :-(. Vreemd want mijn geluid stond voluit … Ik heb een eerdere smaaktest terug gezien en deze kan ik goed volgen. Wellicht stond het geluid toch wat zachter tijdens het opnemen..?

  • My Linh schreef:

   Ohh wat raar. Bedankt dat je het aangeeft! ❤❤ Bij mij staat ie nl keihard. Mag ik vragen of je een macbook of een gewone laptop hebt? Misschien dat ik daar rekening mee moet houden bij het editen. Hoor je het geluid in het filmpje van de regenboogtaart wel op gewoon niveau?

   En in NL heb je inderdaad maar weinig smaken. We zijn wel op weg naar.. want tegenwoordig heb je bij de AH volgens mij brownie, strawberry, mint en chocolate. Mochten we in de toekomst Cinnamon Bun krijgen dan hoop ik wel dat we de NL’se maat krijgen, want ik heb nu nog zóveel Oreo’s over haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.