HEMA Tompouce Paasei Proeven | SMAAKTEST

5 maart 2018 Smaaktesten 2

Afgelopen week vond ik de super schattige paasei “schepsnoep”-corner bij de HEMA. HEMA heeft dit jaar echt uitgepakt voor Pasen, want ze hebben nu 17 verschillende smaken te koop! Één van die smaken is tompouce. Wij moesten dit dus wel in de smaaktest gooien.

Wij kwamen achteraf erachter dat de tompouce paasei een gele en roze helft heeft. Nadat we ieder een heel paasei geproefd hadden, vonden we dat de paasei nog steeds niet naar tompouce smaakte. Jammer dat de paasei niet echt naar tompouce smaakte, maar wel duimpjes omhoog voor HEMA dat ze creatief met smaken bezig zijn!

De paaseieren zijn zowel als “schepsnoep” als in gewone zakken verkrijgbaar. Het voordeel van de schepsnoep is dat je verschillende smaken kunt proeven zonder er hele zakken van te kopen. Perfect voor onze smaaktest dus.

Heb jij de paaseieren alweer in huis gehaald?

Genoemde producten:

HEMA Paaseitjes zelf scheppen (klein) – € 2,75

HEMA Paaseitjes zelf scheppen (groot) – € 5,50

HEMA Paaseieren Discodip (melk) – € 1,85

HEMA Paaseieren Kokos (melk) – € 1,85

HEMA Paaseieren Koffie Crisp (puur) – € 1,85

HEMA Paaseieren Tompouce (melk) – € 1,85

 

2 Reacties

 1. Deb schreef:

  Goeie smaaktest! Leuk ook dat je bij de Hema nu eitjes kunt scheppen. En leuk dat jullie een aantal smaken voor ons hebben uitgetest. Ik vraag me af of het ook kan bij onze Hema, dat is echt een ienemienie filiaal. Jammer dat de tompouce eitjes niet naar tompouce smaken. Ik ben het meest benieuwd naar de kokos en koffie crisp eitjes geworden. Ik kon jullie beter verstaan trouwens dit keer, al moet ik nog steeds het volume voluit zetten. Maar het is stukken beter. Off topic: wat een mooie lipstick en matching nagellak draag je! Je ziet er sowieso hartstikke goed uit. Zo lekker bruin ook: van het Californische zonnetje nog gok ik 😉

  • My Linh schreef:

   En, ben je toevallig al langs jullie ienemienie Hema geweest? Ben benieuwd of ze het zelfs daar hebben 😉 Zo fijn om te horen dat je deze smaaktest leuk vindt 😀 En nog steeds vervelend dat de volume zo raar doet. Ik kan maar niet achter komen hoe dit komt! Zo frustrerend 🙁 Hoor je andere YouTube filmpjes van mij en andere kanalen wel goed? Zal wel weer op onderzoek uit moeten..
   En bedankt voor het lieve off-topic complimentje! Ik ben laatste tijd echt goed bezig met nagellak -al zeg ik het zelf-! (Hoewel het deze week weer even stil ligt, omdat veel nagels afgebrokkeld zijn. ) De Californische zon heeft mij inderdaad goed gedaan. Zou zo weer terug vliegen als het kon 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.