Welke pindakaas ijs is het lekkerst? | SMAAKTEST

19 maart 2018 Smaaktesten 3

Het is nog niet echt ijsjes weer (op de dag van proeven was het -1 C..), maar wij delen vandaag toch een ijsjes smaaktest met jullie omdat er veel vraag naar was. Ik vroeg jullie twee weken geleden op Instagram welke smaaktest jullie het eerst wilden zien: Vegan vleesvervangers van VegaFit of ijs van M&M’s en Häagen-Dazs? Bijna 90% van jullie koos voor de nieuwe ijsjes! We wilden ook de nieuwe vegan cornetto ijsjes proeven, maar die konden we helaas nog nergens in de schappen vinden. Daarom hebben we de Cornetto Calvé Pindakaas ijsjes aan deze smaaktest toegevoegd. Het is eigenlijk een battle van pindakaas ijs! Welke is het lekkerst? Check de video.

Genoemde producten:

Cornetto Calvé Pindakaas Ijs (4st) – € 2,89

M&M’s Peanuts Ijs (4st) – € 2,99

Haägen-Dazs Peanut Butter Crunch (3st) – € 3,49

 

3 Reacties

 1. Deb schreef:

  Hihi en we sluiten af met spare-ribs 😉 na de ijsjes. Ik ben dol op spare-ribs, zijn jullie al eens bij Los Gauchos geweest (ze zitten in Utrecht, maar op nog meer plekken in het land)? Zo niet; echt eens heen gaan want die hebben echt de beste ribs. Ik ben dus wel benieuwd naar de smaaktest van spare-ribs, maar die komen dan denk ik bij de supermarkt vandaan? Bij gebrek aan beter.. ben ik stiekem toch wel benieuwd ;-).

  On topic: goede smaaktest. Verbaast mij niks dat Häagen-Dazs er het beste uitkomt. Ik vind hun ijs om te smullen. Volgens mij zijn er in Nederland geen ijssalons meer van, maar in Barcelona zijn ze er wel volop. Heb daar ook een partij zitten smullen van een lekker Häagen-Dazs ijsje.

  • Deb schreef:

   ps. voor ik het vergeet te zeggen: het geluid is super goed van deze video!! Zie dat jullie nu ook een microfoon gebruiken of hadden jullie die al?

  • My Linh schreef:

   Haha ja, mijn vriend is een echte vleesliefhebber.. Los Gauchos heb ik nog nooit van gehoord! Gaan we zeker proberen. Als het om goed eten gaat, zijn wij altijd bereid om een stukje te reizen haha.. Mijn vriend wil niet de ribs van de supermarkt proberen, maar in één keer bij verschillende restaurants afhalen. Dat wordt nog wat…
   Wat betreft de Haägen-Dazs: Helemaal mee eens! Héérlijk ijs. In Nederland hebben ze volgens mij inderdaad geen ijssalons van HD. Ik ken alleen die van Ben & Jerry’s in Amsterdam. Wij gaan in Barcelona volop genieten begrijp ik hieruit! 😉 En bedankt voor de reactie op het geluid! Zo fijn om te horen dat ’t bij jou nu ook werkt. Ik ga dit volume dan aanhouden. Wij hadden de microfoon al langere tijd, maar ik heb ‘m nu dichterbij gezet ivm het volume. Dank je wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.