Hoe smaken VegaFit Vegan Vleesvervangers? | SMAAKTEST

2 april 2018 Smaaktesten 2

Ben je op zoek naar vegan vleesvervangers? Wij vonden een aantal vegan vleesvervangers van VegaFit voor jullie bij onze supermarkt! VegaFit heeft een uitgebreid assortiment van vleesvervangers en ze zijn allemaal 100% plantaardig. Klinkt veel belovend toch? Wij proeven vegan cordon bleu, visssticks en nuggets. Moet je als vegan nu zo snel mogelijk naar de supermarkt rennen om VegaFit in te slaan? Check het in de video!

Genoemde producten:

VegaFit Vegan Cordon Bleu – € 2,89

VegaFit Vegan Vissticks – € 2,49

VegaFit Vegan Nuggets – € 2,29

 

2 Reacties

  1. Deb schreef:

    Haha, ik hoop met je vriend mee dat Heinz jullie gaat sponsoren. Is ook mijn favo ketchup trouwens! Ik word trouwens niet heel enthousiast na het zien van jullie video van de vegan vleesvervangers ;-). Ik houd het wat dat betreft toch liever bij vlees en wanneer ik geen zin in vlees heb, eet ik helemaal vegetarisch en ook zonder vleesvervangers. Fijne zondag ♥! ps. ik had vrijdag al een comment ingetypt maar na het klikken op “reactie plaatsen” was ie ineens weg. Dat gebeurt wel vaker wanneer ik via Bloglovin’ naar een site ga. Ik ben nu rechtstreeks naar je site gegaan.

    • My Linh schreef:

      Hahaha ik liet dit aan mijn vriend zien en hij was super happy hahaha… We gaan zien of Heinz ons ooit sponsort 😉 Is inderdaad ook een van mijn favoriete ketchup. Niet te zuur, niet te zoet. Precies goed! Jammer dat je niet enthousiast wordt van de vegan vleesvervangers, maar ik begrijp je heel goed. Wij eten vaak ook helemaal vega of vegetarisch zonder “gemaakte” vleesvervangers. Dat zal waarschijnlijk ook het meest gezond zijn haha.. 😛 En wat betreft Bloglovin: Wat een gedoe elke keer, hè? Het is elke keer wat met die site ^^” Fijne zondag!!! ♥♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.