Welkom op Linh’s Foodspot!

1 februari 2018 Geen Categorie 2

Welkom Header voor Linh's Foodspot

Waarom Linh’s Foodspot?

Wellicht is het een aantal van jullie al opgevallen, maar Writing-Temptations.net gaat over naar Linh’s Foodspot! Hurraaayyy. Al enige tijd voelde ik dat Writing Temptations niet meer bij mij hoorde en paste. De naam dekte niet de lading van mijn artikelen en paste niet bij de richting die ik op wilde gaan (namelijk: MIJN food wereld).

Met Writing Temptations runde ik tevens eigenlijk twee blogs tegelijk; een Engelse WT en een Nederlandse WT. Omdat ik het bloggen naast mijn werk doe, was er simpelweg geen ruimte meer voor Nederlands én Engels. Ik heb dus een keus moeten maken. Hoewel ik het makkelijkst in het Engels schrijf, heb ik toch de keus voor Nederlands gemaakt. Waarom? Omdat mijn doel is om mijn favoriete recepten met jullie -mijn bezoekers- te delen. En wat blijkt? Jullie zijn voornamelijk Nederlands (go Dutchies).

Toekomstplannen van Linh’s Foodspot

Zoals jullie misschien hebben gezien, zijn nog niet alle pagina’s voorzien van inhoud. Dit komt doordat ik mijn blog in mijn eentje run. Ik heb niet genoeg tijd in een dag om alles in één keer om te zetten naar Linh’s Foodspot. Bovendien heb ik naast mijn blog dus ook nog een baan en tevens andere verplichtingen. Mijn streven is om alles voor maart in orde te hebben. Ondertussen kunnen jullie rustig de oude recepten nog op Writing Temptations bekijken en alle updates via Bloglovin’, Facebook en Instagram volgen.

Wat gebeurt er met Writing Temptations?

Writing Temptations zal open blijven tot ik al mijn recepten omgezet heb naar Linh’s Foodspot. Dat zal waarschijnlijk dus tot maart duren. Daarna zal het URL van Writing Temptations automatisch doorverwijzen naar Linh’s Foodspot. Zit je nog met vragen? Laat ze gerust in de reacties hieronder achter!

 

2 Reacties

  1. Deb schreef:

    Ik vind je nieuwe site prachtig geworden en ook helemaal jou ♥!! Ook de naam past er perfect bij! Een betere naam had je niet kunnen verzinnen. Ik zie uit naar alle recepten en smaaktesten die er zullen komen!

    • My Linh schreef:

      Ik zie net pas dat ik hier nog helemaal niet op gereageerd heb!! Dank je wel, Deb ♥♥♥♥♥ Zo blij om dat te horen!!! Ik voel mij er nu ook helemaal goed bij 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.