Eten in goed gezelschap – Life in Food #3

12 augustus 2019 Persoonlijk 0

Een gezonde lunchdate..

Voor onze lunchdate opperde mijn vriendin Kim om naar Ra, een Scandinavische saladebar, te gaan. Wat een goed idee was dit! Ra is een klein, minimalistisch ingerichte lunchspot in de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen. De salades zijn ontzettend lekker en helemaal vers! We hebben hier heerlijk gegeten. Alles op het menu zag er ontzettend lekker uit, maar ik kan je in ieder geval de Viking Bowl aanraden. De Viking salade was op smaak gebracht met een verrukkelijke mango-curry dressing. Zó lekker dat ik die thuis ga namaken. Soon on the blog 😉

Let op: Je kunt bij Ra alleen pinnen.

De gezonde trend thuis voortzetten

Dit jaar ben ik meer gefocust op gezond en plantaardig eten. Een veganistisch recept dat ik aan het experimenteren ben is een vegetarische burger. Deze maakte ik met de vegan burgers van No Fairy Tales en vegan kaas van Violife. Een geslaagde combi die ik binnenkort met jullie ga delen.

Af en toe genieten van guilty pleasures

Vervolgens ging ik ook nog op dinner date met twee andere vrienden. (Waarvan eentje papa wordt! Hoera!!) We aten bij De Sjampetter in Deventer. Ik genoot van tonijnsteak in teriyaki saus. Plantaardig eten is lekker, maar af en toe genieten van een stukje vis past bij mij in een gebalanceerd dieet. En ja, bij een gebalanceerd dieet hoort ook cheesecake!

En andere lekkere tussendoortjes

Tenslotte nog wat lekkers. Deze schattige mini gebakjes werden tijdens een werkoverleg geserveerd bij Van der Valk. Het appelkruimelgebakje werd mijn slachtoffer!

En zo ben ik weer een aantal heerlijke eetmomenten rijker (en gelukkiger)! Lekker eten tovert altijd een lach op mijn gezicht. Wie wordt daar nou niet blij van?! Food is life, guys. Voor mij tenminste haha… 😉

Wat voor lekkers heb jij voor het laatst gegeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.