Review: Boc’n’Roll Sandwich Wrap

27 januari 2020 Producten Reviews 1

Dit is een Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap

Onlangs kreeg ik zomaar de Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap cadeau. Een spontaan cadeautje is natuurlijk altijd leuk en een foodcadeau word ik helemaal gelukkig van! Ik was nog niet bekend met de zogenaamde “Sandwich Wrap“. De Sandwich Wrap is een herbruikbaar doek om boterhammen en ander eten in te wikkelen om onderweg mee te nemen; een milieuvriendelijk alternatief voor plastic boterhamzakjes dat er ook nog eens leuk uitziet. Ik testte de Wrap met mijn boterhammen voor werk.

Compact in de tas!

Mijn broodjes neem ik normaal in een broodtrommel mee. Echter, het voordeel van de Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap vind ik dat ik mijn lunch compacter mee naar werk kan nemen. Een broodtrommel is al gauw groot en log, maar met de Sandwich Wrap heb je alleen de grootte van je boterham in de tas. Bovendien neemt de Wrap nauwelijks ruimte meer in nadat je de lunch opgegeten hebt. Een broodtrommel zeul je de hele dag mee, terwijl je de Sandwich Wrap makkelijk opvouwt en ergens in een klein vakje wegstopt.

Ook fijn als “bordje”

Een ander voordeel van de wrap is dat ik ‘m ook als “bordje” kan gebruiken. In theorie kan dat natuurlijk ook met met plastic boterhamzakjes, maar dat werkt niet echt fijn. Na het eten vouw ik ‘m met alle kruimels op en stop ik het weg in mijn tas. De kruimels gooi ik thuis zo in de prullenbak. Een broodtrommel kan uiteraard ook als “bordje” gebruikt worden dus ten opzichte van de broodtrommel is dit geen voordeel.

Geen stevigheid met Boc ‘n’ Roll

Het nadeel van de Boc ‘n’ Roll is dat het weinig geen stevigheid biedt. Ligt je boterham onderin je tas en stouw je er van alles bovenop, dan is de kans groot dat je boterham zo plat als een dubbeltje eindigt. Tot nu toe heb ik hier nog geen last van gehad, maar het is goed om hieraan te denken als je deze Sandwich Wrap ook wil gebruiken.

De Boc ‘n’ Roll reinigen

De Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap kan in de wasmachine gewassen worden op 30C. Echter, ik vind het niet zo fris om de wrap bij mijn andere was te gooien. De Sandwich Wrap solo in de wasmachine vind ik een béétje zonde van het water en de elektriciteit. Tot nu toe heb ik de Wrap dus alleen met de hand gewassen (binnenkant afnemen met een beetje Dreft en warm water). Wat mij betreft werkt dit prima.

Eindoordeel van de Sandwich Wrap

Al met al vind ik dit een fijn product. Zeker als je momenteel plastic boterhamzakjes (of alu folie) gebruikt omdat je een broodtrommel groot en vervelend vindt, is dit een goed alternatief. De Wrap is makkelijk schoon te maken en (voor mijn gevoel) oneindig herbruikbaar. De Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap is in veel verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar dus de kans is groot dat er een tussen zit die jij mooi vindt!

Wat: Boc ‘n’ Roll Sandwich Wrap in Tiles Blue

Waar gekocht: cadeau gekregen, onder andere online verkrijgbaar

Prijs: € 9,95 (excl. verzendkosten)

Dit artikel is NIET gesponsord.

 

Één reactie

  1. Deb schreef:

    Ik had hier dus nooit van gehoord en vind het wel een goed idee en duurzaam alternatief voor aluminium (wat ik zelf altijd gebruik om mijn broodjes in mee te nemen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.