Food Favorieten – Life in Food #4

20 april 2020 Persoonlijk 0

In Life in Food neem ik jullie door mijn leven middels foodphotography van mobiele telefoon kwaliteit. Dit keer deel ik mijn huidige favoriete food producten met jullie. Van zoet tot hartig… jullie weten het: I eat it all. Dit zijn producten die ik de afgelopen tijd vaak heb gegeten, maar niet bijzonder genoeg vind voor een volledige review/smaaktest.

Nak’d Cacao Coconut

Ik heb lange tijd een ontzettende afkeer tegen dadelrepen gehad. Geen idee waarom, maar de laatste tijd ben ik toch weer helemaal into Nak’d bars geraakt. Vooral deze met cacao en kokos. I love coconut. Door de sterke smaken van cacao en kokos, proef je totaal geen dadel terug in deze repen. Misschien dat ik ze daarom zo lekker vind 😉 Klein nadeel: Onzettend duur. (En ja, ik weet dat je zo ook zelf kunt maken, maar ik ben soms lui. Sue me.)

AH Krokante Muesli Noten

De AH Krokante Muesli Chocolade heeft plaats gemaakt voor een nieuwe favoriet: de variant met noten. Deze krokante muesli met noten is iets minder zoet dan de chocolade versie (maar nog steeds zoet) en bevat een paar van mijn favoriete noten: hazelnoten en pecannoten. Beide smaken zijn overigens vegan. Ik vind de AH krokante muesli het lekkerst met een scheutje ongezoete amandelmelk (a little goes a long way). Veel van jullie eten dit waarschijnlijk als ontbijt, maar voor mij is het een zoete, krokante snack haha..

Dorstlesser: Spa Watermeloen en Kiwi

Er zijn niet veel mensen die van bruisend water houden, maar ik ben er wel een van! Cola, sinas en andere drankjes met prik heb ik niet zoveel mee, maar geef mij een glas spa rood (of eigenlijk liever de groene) en ik ben gelukkig. Een paar maanden geleden kwam ik Spa met watermeloen en kiwi tegen! Het is een soort van water meets kauwgom. Ja, beschrijving klinkt vies, I know. En eerlijk gezegd: Je moet ervan houden. Ik ben in ieder geval verslaafd.

AH Biologisch Pure Chocolade Hazelnoot

Geloof het of niet, ik ben niet echt een zoetekauw. Snoep kan ik laten bederven (is that even possible?) en chocolaatjes heb ik vrijwel nooit cravings naar. Ik kan het gerust in huis hebben en er een jaar niet naar omkijken. Er is echter één uitzondering: pure chocolade met nootjes. Daar heb ik gewoon een zwak voor. En dan bedoel ik voornamelijk deze (vegan) biologische pure chocolade reep met hazelnoten van Albert Heijn. Daar kan ik makkelijk een hele reep van op! Gevaarlijk lekker…

Chocolade Havermout met Blauwe Bessen

Havermout is mijn go-to ontbijt. Het is niet alleen gezond, maar ik vind het oprecht heerlijk om mijn dag met een kom havermout te beginnen. Laatst wilde ik wat anders dan mijn blauwe bessen-kaneel havermout en besloot ik er cacaopoeder en wat oploskoffie doorheen te doen. Yum…!!! New favorite! Uiteraard nog steeds met mijn vaste diepvries blauwe bessen.

Wat kan jij momenteel niet weerstaan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.