Over

Over My Linh

In tegen stelling tot veel andere bakbloggers, ben ik niet altijd zo gek geweest op bakken. Pas toen ik met studeren op mijzelf ging wonen, ontdekte ik de wereld van bakken. Ik had thuis (bij paps) natuurlijk “wel eens” wat gebakken, maar dit waren vaker mislukkingen dan successen. Toch denken sommige mensen dat bakken bij mij in de genen ligt, omdat mijn moeder een fervent bakker was. Haar citroen cake en banh tieu zitten in mijn geheugen gegrift. Ik ben echter van mening dat iedereen kan leren bakken; het hoeft niet in de genen te liggen.

Ook koken ging tot het studeren vaak niet verder dan een pot kant-en-klare saus en een zak spaghetti. Gelukkig kan mijn vader heerlijk koken, waardoor ik de afgelopen jaren prachtige Vietnamese gerechten van hem heb kunnen leren. Doordat ik veel van mijn vader leer, hebben mijn gerechten vaak een Aziatisch tintje. Toch probeer ik zo af en toe een andere keuken uit te proberen. Wat ik nog heel graag wil leren maken? Bun rieu en vele andere Vietnamese gerechten.

Over Linh’s Foodspot

In 2017 begon is Linh’s Foodspot als de Nederlandse variant op mijn oude blog Writing Temptations. Op Writing Temptations heb ik ruim 8 jaar in het Engels en Nederlands geblogd. WT was een chaos van recepten, hersenspinsels en random talk

Tegenwoordig deel ik enkel mijn liefde voor eten op Linh’s Foodspot. Volledig in het Nederlands en zo no-nonsense mogelijk. Op Linh’s Foodspot vind je niet alleen gerechten, maar ook How To’s, uitleg over ingrediënten, smaaktesten en zo nu een dan een persoonlijk artikel. Van bijna alle recepten probeer ik ook video’s te maken, zodat het nóg makkelijker wordt om het bakken en koken te leren. De video’s vind je terug op mijn YouTube kanaal.