Zakelijk

Gast artikel

Artikelen die op Linh’s Foodspot verschijnen zijn uitsluitend door mij geschreven. Het is helaas niet mogelijk om een artikel te laten plaatsen die door u/uw bedrijf geschreven is. Wilt u graag een dienst of product van u bij mij onder de aandacht brengen, dan mag u via onderstaand formulier contact met mij opnemen of een e-mail sturen naar zakelijk@linhsfoodspot.nl.

Advertorials

In overleg is het mogelijk om mij een advertorial voor u te laten schrijven voor Linh’s Foodspot. Ik schrijf advertorials alleen op basis van mijn eigen mening. Het is dus niet mogelijk om te bepalen wat de inhoud van de tekst zal zijn. Het is wél mogelijk om samen te bespreken hoe we de advertorial gaan invullen. Alle advertorials worden herkenbaar als “Advertorial” gemarkeerd en links krijgen, in verband met de commerciële aard, een “no-follow” kenmerk toegekend.

Indien u graag wil samenwerken in de vorm van een advertorial, dan mag u via onderstaand formulier contact met mij opnemen of een e-mail sturen naar zakelijk@linhsfoodspot.nl.

Smaaktest producten

Indien u een product bij mij onder de aandacht wil brengen voor mijn smaaktesten, dan mag u via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Let op: Producten toesturen, garandeert niet dat de producten in een smaaktest zullen komen; de producten worden beoordeeld op relevantie voor bezoekers van Linh’s Foodspot.